Jag vill ha!!!!!



Hittade detta super snygga badrum.. designat av Karim Rashid 
http://www.karimrashid.com/

Vill ha    vill ha    vill ha!!!!

2 Sekunder innan punktering

Igår på vägen hem från jobbet.. Andréa hämtade mig...
Precis innan en rondell får vi punktering på vänstra framdäcket.. Jävla skit.. nästan hemma..
Andréa lyckas få in bilen till vägkanten och vi ut och kollar...
Fan fan fan hur gör vi nu.. kollar ibak efter reservdäck.. ja men hur gör man nu då?
Vi får ut en varnings triangel... och står där och försöker ringa folk som kan komma och hjälpa oss.. ne det går inte... sen tänkte vi börja putta bilen hem... ( vi är jätte nära hemma)
Vi börjar försöka få upp bilen men det går inte... helt omöjligt...
Inte en enda gång stannar någon och frågar om vi ska ha hjälp... jävla idioter
Efter en stund kommer ett par på cykel som sett oss stå där.. dom var hur snälla som helst.. hjälpte oss att putta iväg bilen till ett ställe där man kunde byta däck.. som dom oxå hjälpte oss med... Tack så jätte mycket det snälla paret!!!

Sen kunde vi köra hem och baka muffins som vi brände..

Dessa korten är tagna 2 sekunder innan punkteringen


En helg med Andréa i Varberg


Neo är en brat!!



Vi tog en låååång shoppingtur i Varberg...
Jag köpte sjalen på bilden och skjortan på bilden och ett par jeans
Andréa köpte sjalen på bilden och ett par skor.. hmmm glömde jag nått

Sen käkade vi på Veras.. räkbaguetter mumsigt!!

På kvällen hade vi grill kalas hos mina föräldrar.. med mamma pappa henka emma anton kika stefan jag och andréa
sen spelade vi kubb och badminton tills vi inte såg bollen längre :)

Sen käkade vi choklad pavlova.. super gott med grädde och hallon!!

Nu ska vi i väg och käka hos Annika och Zacha..
bye bye

Såg just ett asroligt youtube klipp


Sjönevad med familjen



Anton åker i hundväskan :)



Alla samlade på parkeringen för "lite" förfriskningar innan vi går in på marknaden.



Andréa och Anton kollar in dom fina fälgarna på en raggabil



Två raggarbrudar



Coola eller hur??  :)  :)





Puss å Kram

När ska allt ta slut??

Denna veckan har varit en oerhörd prövning på livet tycker jag... här hände allt på en gång verkligen.. detta får en att undra hur mycket katastrofer en människa klarar av att hantera på en gång.. ?

Om ni läste förra inlägget såg ni att jag fått sparken..
Detta fick vi reda på i torsdags.. i måndags natt fick vi åka till Helsingborg med min älskade hund mini.. han är enögd sen en olycka för ca 2 år sen..  Jag märkte att han började knipa med ögat och ville bara ligga still.. kände med en gång att nått är fel.. vi åkte då direkt till en förredetta granne som är vetrinär på slöinge djursjukhus.. hon skrickde oss direkt till helsingborgs djursjukhus.. då det är det ända som har natt jour.. detta är kl 21 på kvällen.. vi åker med en gång..
som ni vet så var det den natten det va storm i hela södra sverige.. Detta körde vi i...
det brukar normalt ta 40 minuter till helsingborg.. denna resan tog 1 1/2 timma... och vi trodde hela tiden vi skulle köra in i ett träd vilken sekund som helst... eller få vattenplaning och glida av vägen av allt regn och blåst.. det blåste sjukt mycket...!!!

när vi va nere började dom kolla och såg genast att det va en skada på hornhinnan.. men inte så djup.. fick droppar som skulle droppas i var 4:e timma..
sen fick vi åka hem.. 2500 kr fattigare

på tisdagen tjatade jag till mig en tid i slöinge så dom skulle kolla att allt gick bra..   detta va inte fallet utan bakterien i såret hade ätit sig lite längre ner ändå.. fick nya droppar som vi skulle använda.. och sen komma tillbaka dagen efter..

dagen efter kom vi tillbaka och bakterinen hade återigen fortsatt sig neråt och nu kunde vi inte vänta längre utan en operation måste göras..  han fick en tid med en gång så dom tog han med in bakom dörrarna..  detta va nog det värsta ögonblick i mitt liv!!!!  tårarna sprutade på mig...
man vet ju att en operation är alltid riskfylld för både människor och djur..
hon lovade att ringa när hon va klar..  tog flera timmar.. vi satt hemma och väntade på att telefonen skulle ringa... operationen skulle ta en timma..  men tillslut ringer hon och säger att allt gått bra och att dom vill ha kvar honom till fredag( idag) 
jag blev jätte glad.. men jag vågar inte ta ut nått i förskott för allt kan hända och jag vet inte vad jag skulle ta mig till om det hände nått nu..
varje morgon har dom ringt från sjukhuset och berättat att han mår bra och äter bra... härligt

idag åkte Andréa och Johanna upp till slöinge och hämtade vår älskade mini.. så härligt och vilken lättnad.. äntligen är han hemma..
nu fortsätter läkningsarbetet.. vilket kommer ta ca 6-7 veckor.. så kommer vi åka på kontroller för att se att allt läker bra...

TACK ANDRÉA OCH CHRISTIAN FÖR ALL ER HJÄLP!!!!! UTAN ER VET VI INTE VAD VI HADE GJORT!!!!!
Ni betyder mycket för oss!!! Glöm aldrig det!!!!

Uppe i detta bestämde jag och johan oss för att sälja vår underbara lägenhet..   men detta fungar inte längre.. vi har inget liv kvar utan alla våra pengar går till lägenheten... med räkningar och allt..
tex som med detta med mini.. fick ta pengar som vi inte hade igentligen.. sen fick vi låna pengar av mina underbara föräldrar.. så vi klarar oss resten av månaden...
Älskar er!!

Vi ska bo i johans mammas lägenhet.. tills vi hittar nått annat..
Tack Annika!!
Vi älskar dig med!!!
Så skönt att slippa vara orolig för att vi inte hittar nått med en gång..


Finns det ett talesätt som heter alla onda ting sker i tre??

Undra om vi ska räkna att vi säljer lägenheten med i en av de tre eller kommer det hända ännu en sak?

Men vi är starka ihop och klarar vi detta och allt annat vi råkat ut för så klarar vi för fan vad som helst..!!!!!


Vill att ni alla skänker en tanke på Mini och håller tummarna nu för att allt går bra!!



Vi älskar dig Mini!

Livet suger ibland

Ja ibland suger verkligen livet..

Just nu sitter jag på jobbet och har det lugnt för tillfället iaf.
De flesta vet nu att jag har blivit sparkad eller varslad kanske det heter, från jobbet.. detta fick jag reda på i torsdags morgon.. kan ju inte påstå att jag va så sugen på att börja jobba den morgonen..
Jag har nu då jobbat här i 2 år och måste enligt nya regler anställas.. men eftersom det är anställningsstopp på sjukhuset kan dom inte anställa mig
Denna lagen är ju igentligen till för oss anställda så cheferna inte kan utnyttja oss i flera år utan en riktig anställning
men istället blir det tvärt om.. att dom utnyttjar en i 2 år och sen anställer en ny timanställd, för det är billigare.

Detta är andra gången det händer mig... första gången va på gekås där jag hade jobbat i många år och många helger.. och lov.. samtidigt som jag gick i skolan.. när jag skulle fylla 20 sa dom att dom inte behövde mig mer.. så jag fick sluta.. nästa gång jag är uppe och handlar besöker jag min förra avdelning för att säga Hej... vad ser man??

Jo  två stycken nya som är 15 år..

blir man arg eller blir man arg!!!



Nu letar jag jobb som satan för jag vill inte vara arbetslös.. det är nog verkligen det tråkigaste som finns att gå hemma och göra NADA... det är skönt första veckan kanske.. men sen blir det bara dö trist..


Sist jag var arbetslös var jag även sjuk så det gjorde ju inte saken bättre.. hade cancer på ena äggstocken eller rättare sagt en cysta på ena äggstocken som det var cellförändringar på.

Fick cystostatika behandlingar och mådde bra underomständigheterna men va oerhört trött.. jag var konstant trött.. kunde sova i 3 timmar och vakna lika trött.. skit jobbigt.

nog pratat om det..


En annan anledning till att jag måste ha jobb är för vi har en bostadsrätt som inte är så billig i drift.. och skulle jag bli arbetslös så har vi inte råd att bo kvar och måste isf sälja och flytta..
detta är vi båda klyvna med.. för på ett sätt skulle det va skönt att sälja och flytta till något billigt och spara massa pengar.. för som det ser ut just nu har vi precis pengar så vi klarar oss varje månad..
Men fy va tråkigt att flytta ändå för jisses vilken fin lägenhet vi har och vi trivs super bra båda två och det är ett kanon läge för hundarna..

Kände att jag behövde skriva av mig lite..
Jag vet att jag har allt stöd i världen av mina nära och kära..
Johan du är verkligen det bästa som hänt mig.. du har verkligen varit där för mig under alla svårigheter vi har råkat ut för och stöttat mig.
Vi har verkligen varit med om en hel del tillsammans...
Älskar dig sååå sååå mycket!!
Hundarna är ett stort stöd dom finns verkligen där när man behöver dom.. med all deras kärlek.
Min familj!! 
Mamma och Pappa
Min syster och bror
NI ÄR BÄST!! JAG ÄLSKAR ER!!!


Andréa vi är mer som systrar tycker jag... vi kan dela med oss av allt tillsammans.. jag vet att jag kan prata med dig om allt!! 
Och vi har alltid roligt tillsammans!


Nu ska jag fortsätta med mitt jobb sökande och hoppas på lite tur och framgång i livet för en gång skull i alla motvind man har haft.